Wie over slimme buitenverlichting praat, praat over Philips Hue!

Met Philips Hue lampen verlicht je heel jouw huis en tuin. Philips Hue binnen- en buitenverlichting biedt eindeloos veel mogelijkheden, desalniettemin is het makkelijk te installeren met de Hue Bridge. Verlichting is dé manier om sfeer, beleving en veiligheid te creëren. Met Philips Hue bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo zijn er 10 tallen verschillende armaturen!

In dit blog gaan we proberen wat licht te brengen in de donkere, lange dagen die er weer aangaan komen. We noemen het altijd de kaarsjestijd, maar in je voor- of achtertuin maken we daar graag de slimme verlichting van Philips Hue van. Door het draadloze verlichtingssysteem breng je immers met één druk op je smartphone of met je stem je huis, tuin of terras tot leven.

De voordelen van Philips Hue

Ook buitenshuis te bedienen

Tot 50 slimme lampen en 10 slimme accessoires

Gemakkelijke handleiding bijgeleverd

Eenvoudig beginnen en uit te breiden

Creer voor ieder moment een andere sfeer

Handig te bedienen via de app 

Stel gewenste aan/uit tijden in

16 miljoen kleuren en voorgeprogrammeerde combinaties

Met Philips Hue creëer je één groot lichtspektakel

Je hoeft niet veel geld uit te geven om met dit systeem te beginnen, het is makkelijk uit te breiden wanneer je maar wilt. Het enige wat je hoeft te doen is de bridge aan te sluiten op je modem (bekabeld) en de Hue app te downloaden. Je lampen voeg je hier aan toe en spelen maar.

Een écht voordeel van deze manier van verlichten t.o.v. traditionele verlichting is de bediening met je smartphone. Hierdoor komen de lichtknoppen aan de muur te vervallen evenals de dimmers. Het is zuiniger omdat de lampen minder warmte genereren en dus minder energie gebruiken. Je kunt ze automatisch aan en uit laten schakelen waardoor ze uitgaan wanneer jij dat wilt, of je wilt juist dat ze aangaan en het lijkt alsof je thuis bent.

Nu het wat kouder en regenachtiger wordt en je hebt bijvoorbeeld een overkapping in je tuin kun je net wat langer buiten zitten, heerlijk als je dan ook de juiste verlichting hebt staan.

Bezoek onze showtuin voor jouw persoonlijke lichtplan!

In onze showtuin vind je het complete Philips Hue outdoor assortiment. In de sfeervol verlichte Blokhut Kinzig kun je naar hartelust aan de slag met het uittesten van de verlichting. Ook adviseren wij je graag over welke lampen voor jouw tuin het meest geschikt zijn. 

Natuurlijk kun je ons assortiment ook direct online bestellen in onze webshop

Met de Philips Hue app heb je altijd de perfecte sfeer binnen handbereik

Bekijk & bestel ons assortiment direct online!