Grootste assortiment groen uit de regio!

Eurohandel heeft een enorm assortiment tuinplanten en kunstgras in huis. Dankzij geurende planten is het in de zonnige dagen extra genieten in je tuin. Er zijn veel vaste planten met heerlijk geurige bloemen. Natuurlijk kun je hiermee ook genieten op je balkon. Creeër het echte vakantiegevoel.

Je kunt bij Eurohandel ook terecht voor het advies en aanleg van kunstgras. De initiële aanschaf van kunstgras is duurder dan gewoon gras. Het vergt echter minder onderhoud en dus ook minder onderhoudskosten, dus op de lange termijn ben je minder geld kwijt.

Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Planten

Eurohandel heeft de meest fleurige en mooie planten voor in je tuin klaarstaan. Kom langs, kijk rond en laat je inspireren. Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin, sommige planten willen bijvoorbeeld graag kleigrond, en de anderen groeien beter in zand.

Je vindt bij ons altijd wel een soort plant die bij je past. Van bodembedekker tot bonsai, en van perkplanten tot monumentale olijfboven. Enkel de beste kwaliteit en honderden soorten op voorraad.

Niet voorradig? Onze plant-hunter gaat voor je aan de slag en zal in de meeste gevallen uw plant weten te vinden.

Kunstgras

In bijna alle tuinen en balkons biedt kunstgras veel voordeel ten opzichte van natuurgras. Of u nou veel zon hebt of juist weinig, een klein balkon of juist een grote tuin, kunstgras is in elke situatie toepasbaar.

Het kunstgras heeft het hele jaar een prachtige uitstraling en blijft altijd mooi. Veel mensen zijn zich er nog niet van bewust dat kunstgras er zeer realistisch uit kan zien. Natuurlijk zijn er ook kunstgrassen die er minder mooi uitzien, maar de kunstgrassoorten van Eurohandel zijn bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Twijfel je nog? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen je graag.

26 Mei Koopzondag Geopend 11-16 uur