40.000 m2 showtuin
Bezorgen & afhalen
Vakkundig advies
30.000+ artikelen
  • 40.000 m2 showtuin
  • Bezorgen & afhalen
  • Vakkundig advies
  • 30.000+ artikelen
9.2
Klantbeoordeling
ActiesShop online
Menu

Schuttingen

Creëer je eigen privacy, combineer stijlen en materialen.
Shop nu
Creëer je eigen privacy, combineer stijlen en materialen.
Shop nu

Grootste collectie afscheiding / schuttingen uit de euregio!

Ben je op zoek naar een oersterk, onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en eigentijdse afscheiding / schutting systeem? Kies dan voor de afscheidingen / schuttingen van Eurohandel. Wij bieden zelf op te bouwen en samen te stellen schuttingen aan in een Aluminium en WPC DesignLine. Deze zijn uniek door een lange levensduur, vele combinatiemogelijkheden, en uitbreidingsmogelijkheden.

Laat je inspireren in onze showtuin:

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van jouw gewenste afscheiding / schutting. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Je krijgt in onze showtuin een inspirerend beeld van ons uitgebreide assortiment. Samen met een van onze adviseurs maak je altijd de juiste keuze. Ook kun je eens rondkijken in onze afdeling restpartijen.

Persoonlijk advies & inspiratie?

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
40.000 M2 Showtuin
Inspiratie & Advies
Eigen tuinaanleg team
Neem contact op

Aluminium DesignLine

De combinaties die met deze Aluminium Designline schutting kunt maken zijn fantasievol en voldoen helemaal aan je eigen tuinbeleving.

De schuttingdelen zijn makkelijk te combineren met andere materialen ( composite, plexiglas, hout, planten enz.) zodat er allerlei variaties te verzinnen zijn in de vlakverdeling.

Deze aluminium DesignLine afscheidingen zijn alleen te gebruiken bij een vaste fundering, en niet toepasbaar bij losse betonelementen.
Aluminium DesignLine collectie

WPC DesignLine

De combinaties die je met deze WPC Designline Schutting kunt maken zijn eindeloos en sluiten naadloos aan op jouw eigen tuinbeleving.

De schuttingdelen zijn makkelijk te combineren met andere materialen ( composite, plexiglas, hout, planten enz.) zodat er allerlei variaties te verzinnen zijn in de vlakverdeling.

Deze aluminium DesignLine afscheidingen zijn alleen te gebruiken bij een vaste fundering, en niet toepasbaar bij losse betonelementen.
WPC DesignLine collectie

Houten schuttingen

Naast onze DesignLine collectie hebben wij ook een mooi assortiment houten schuttingen. Je kunt bij ons de keuze maken uit geimpregneerde schuttingen, bangkirai schuttingen, douglas schuttingen of bamboe en rietmatten.

Of je nu een erfafscheiding wilt maken of een zithoek in jouw tuin wilt creëren; tuinschermen zijn de ideale oplossing. Wij leveren natuurlijk ook alle bevestigingsmaterialen en grondpalen.
Houten schuttingen collectie

Schanskorven

De schanskorven die wij in ons assortiment voeren is maatwerk. De schanskorven hebben standaard een draaddikte van 4 mm, de maaswijdte is 50×50 mm.

De korven worden na vervaardiging ondergedompeld in een zinkbad van circa 450 graden, en worden hierdoor beschermd tegen roestvorming. De korven kunnen naar eigen inzicht gevuld worden met diverse steensoorten, combinaties met andere schuttingdelen en/ of sfeerhaarden en bbq.

Eurohandel

Rennemigerveldweg 70A
6413 BP Heerlen
(Op navigatie “Huisbergerstraat Heerlen” invoeren!)
Kom langs in de showtuin
(Open tot 18:00 uur)
(Open tot 16:00 uur)
Bekijk hier onze speciale openingstijden

Shop direct online

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 
9:00 uur – 18:00 uur

Zaterdag: 
9:00 uur – 16:00 uur

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram