Grootste collectie tuinhout uit de euregio!

Je maakt het met het tuintimmerhout ofwel constructiehout van Eurohandel. Of het nu de schutting is, die je altijd al naar eigen inzicht wilde maken. Of een compleet tuinhuis met veranda, inclusief vlonder en schommelmogelijkheid voor de kinderen, het is mogelijk met het tuintimmerhout van Eurohandel. Je hebt niet alleen de keuze uit een enorm assortiment aan afmetingen hout, maar ook nog eens aan diverse houtsoorten. Een combinatie van die houtsoorten is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Wij maken ons jaar in jaar uit hard om te blijven verrassen met nieuwe ontwikkelingen, kleuren en formaten in ons assortiment.

Tuinhout

Geniet van de veelzijdigheid van onze tuinhout collectie met uiteraard de nieuwste tuintrends op het gebied van kwalitatief tuinhout.

De complete collectie tuinhout van Eurohandel is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout.

Wij leveren de soorten bangkirai hardhout,  geimpregneerd hout, douglas hout, steiger hout,  tuinkasten, kweek/tafels en overige toebehoren.

De grote variatie aan tuinhout, ook wel tuintimmerhout (balken, palen, planken) genoemd, leveren wij in standaard maten maar natuurlijk kunt u het tuinhout naar wens op maat aanpassen en bewerken.

Speeltoestellen

Ook de allerkleinsten komen bij ons ruim aan bod. Wij laten jullie graag onze ruime speeltoestellen collectie zien, waarmee de kids zich helemaal kunnen laten gaan.

Je kunt bij ons langskomen voor een groot aanbod aan picknicksets,speelhuisjes, zandbakken, schommelspeelcombinaties en toebehoren

Neem jullie kinderen gerust mee voor een gezellige middag Eurohandel om samen de juiste keuze te maken.