Bijzondere veranda’s die je leef- comfort écht veranderen!

Heerlijk thuiskomen. Met een veranda van Eurohandel vergroot je je wooncomfort optimaal.
De veranda’s van Eurohandel zien er bijzonder uit door een sterke constructie en mooie vormgeving; Zo kun je in het voorjaar eerder van buiten genieten en in de zomer, ongeacht het weer langer buiten zitten. Ook bieden onze veranda’s in de winter bescherming voor je tuin of loungeset.
Genieten met een hoofdletter G.

Grootste assortiment uit de regio:

De verandas van Eurohandel zijn écht apart in zijn soort. Er is namelijk alles mogelijk; Wij passen alles aan naar jouw wensen en in de gewenste stijl. De veranda’s van Eurohandel zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in je tuin kun je dus extra lang genieten van de winter en zomermaanden.

Wij leveren 3 verschillende type veranda’s: Trendline (Zeer gunstig geprijsd), Topline (Excelente veranda met veel mogelijkheden), Ultraline (Stoer en modern), allemaal met vervolgens weer een keuze in soorten platen,  glazen schuifwanden of led-spots.

Laat je inspireren in onze showtuin:

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van een terrasoverkapping en uitbreidingen. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Jij kiest de veranda die bij je past: in maatvoering, dakbedekking, gootsierlijsten, verlichting en zelfs heaters zorgen voor meer comfort. Ook zijn de veranda’s gemakkelijk te reinigen waarin we jou ook van het juiste advies zullen voorzien.

Trendline

De Eurohandel trendline veranda is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt, en voldoet aan de hoge eisen die je aan een verandadak mag stellen.

De trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar. Je kiest de perfecte dakplaat, zelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden…

Topline

De Eurohandel topline is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Wij zullen je uitermate verrassen.

Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel; de Topline. Door premiumline componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot staanders, creëerden wij de ultieme veranda. De topline daagt ons uit om samen de mooiste woonoplossing te realiseren…

Designline

De designline is de allernieuwste veranda van Eurohandel. Het heeft een uniek design, strakke afwerking en een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze zelfs bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting.

De veranda kan optioneel geheel of gedeeltelijk voorzien worden van een schuifdaksysteem. De Designline wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld.

Ultraline

Met de Eurohandel ultraline veranda, een uniek model, weet je zeker dat je het allerbeste hebt om onder te genieten.

De ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om tot 7 m. breed en 5 m diep te bouwen op 2 staanders zodat je een vrij uitzicht hebt zonder obstakels. Bouw je overkapping uit tot een wintertuin met bijpassende glazen schuifwanden voor optimaal comfort.

Een greep uit onze projecten