De allerleukste tuindecoratie voor buiten!

Wat is een tuin zonder aankleding? vooral erg saai… om sfeer, kleur en gezelligheid in je tuin of op je balkon toe te voegen, kun je aan de gang gaan met leuke tuindecoratie. Een bloembak, waterornarment, beelden, verlichting, BBQ’s, haarden en parasols geven je buitenplekje een flinke dosis sfeer.

Laat je inspireren in onze showtuin:

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van jouw gewenste decoratie artikel. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Je krijgt in onze showtuin een inspirerend beeld van ons uitgebreide assortiment. Ook kun je eens rondkijken in onze afdeling restpartijen,

Tuindecoratie

Onze tuindecoratie afdeling kent een groot assortiment decoratie artikelen. 

Zo kun je bij Eurohandel terecht voor een mooi waterornament, tuinbeelden en kleine decoratie artikelen zoals voederhuisjes

BBQ’s & Haarden

Een terrashaard oftewel tuinhaard brengt niet alleen enorm veel sfeer, het is natuurlijk ook een bijzondere eyechatcher.

Daarnaast levert een terrashaard voor veel warmte wat lekker is voor de koude avonden of in herfst en winterperiode.

Een terrashaard ook wel tuinhaard genoemd brengt niet alleen veel sfeer, het is ook een echte eyecatcher. Daarnaast levert een terrashaard veel warmte doordat de behuizing ook hitte afstraalt.

Er zijn diverse varianten beschikbaar; kies uit authentiek ogende of modern vormgegeven terrashaarden. Of ga voor een haard met een specifieke functie zoals een barbecuerooster of opvangbank.

Parasols

Terwijl de brandende zon schijnt geniet je in de schaduw onder een van de parasols van Eurohandel. Wij hebben bijzonder kwalitatieve parasols die naadloos aansluiten op je tuinset. Bovendien komen tuinmeubelen nog meer tot hun recht als er een passende parasol bij staat. Onze parasols zijn ook in diverse standen te plaatsen voor meer comfort.

Verlichting

Ben je op zoek naar sfeervolle verlichting voor je tuin? Dan zit je bij Eurohandel goed. Van buitenlampen tot grondspots, alles wat met tuinverlichting en tuinlampen te maken heeft, is in onze showtuin te vinden. Alle tuinverlichting is tevens bestendig tegen vocht.

Wij helpen je graag met de verlichting van je tuin of tuinhuis.

26 Mei Koopzondag Geopend 11-16 uur