Grootste collectie sierbestrating uit de euregio!

Het is belangrijk dat je terras er mooi bij ligt, maar voor Eurohandel is dat niet voldoende. Het moet ook comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn: perfect om te bestraten en makkelijk te reinigen. Eurohandel heeft de grootste collectie beton, natuursteen en keramische bestrating uit de regio.
Wij leveren naast de bekende A- kwaliteits- merken MBI en REDSUN, ook eigen import en restpartijen.  Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bijproducten zoals zand, grind en opsluitbanden. 

Wij maken ons jaar in jaar uit hard om te blijven verrassen met nieuwe ontwikkelingen, kleuren en formaten in ons assortiment.

Grootste assortiment uit de regio:

De sierbestrating afdeling van Eurohandel heeft zowel A- merken als eigen import & voordelige restpartijen. Of je nu op zoek bent naar de bestrating van een klein terras of de complete bestrating van je achtertuin, de mogelijkheden in beton, natuursteen en keramiek zijn eindeloos.

Wij leveren de meeste producten (tegen een kleine meerprijs) direct uit voorraad bij je aan huis. Ook heeft u de mogelijkheid om de producten af te halen in een van onze drive- in afhaalmagazijnen.

Onze A- merken zijn: MBI & REDSUN.

Laat je inspireren in onze showtuin:

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van sierbestrating. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Je krijgt in onze showtuin een inspirerend beeld van ons uitgebreide assortiment. Samen met een van onze adviseurs maak je altijd de juiste keuze.

Ook kun je eens rondkijken in onze afdeling restpartijen,

Beton

De ouderwetse betonbestrating is nog steeds één van de meeste verkochte bestratingsmaterialen van de laatste jaren. Betonbestrating is een klassieker. Strak, simpel en functioneel. Betonbestrating kunnen een terras of pad door die functionaliteit een prachtig uiterlijk geven.

Naast de gewone betontegel zijn er diverse varianten van betonbestrating mogelijk, strakke bestrating, getrommelde bestrating, bestrating met deklaag, kleurvaste bestrating, tegels, klinkers en diverse randproducten.

Natuursteen

Natuurstenen terrastegels hebben een uniek en exclusief karakter! Of u nu op zoek bent naar vintage bestrating, klassieke bestrating of moderne natuursteen tegels.

Natuursteen bestrating omvat een breed assortiment en voor elke tuin zijn er wel natuursteen terrastegels die iets extra’s bieden in uw tuin. Dat  is de reden dat natuursteen sierbestrating zo goed bekend staat.

Keramiek

Eurohandel levert een exclusieve collectie aan keramische bestrating. Betaalbaar design met voor elk wat wils.

Een belangrijke reden waarom keramische tegels zo in de smaak vallen bij tal van gezinnen is het onderhoudsgemak.  Daarnaast heeft het de ultieme look- en feel.

Zand & Grind

Of u het nu gaat gebruiken om uw tegels in te vegen, uw kind in te laten spelen of om te storten, wij verzorgen alle soorten zand & grind. Grind om uw tuin te verfraaien of op uw oprit te storten.

Zand & Grind kan zowel los als in bigbags geleverd worden. Wij helpen u ook graag met de berekening voor hoeveel zand of grind u nodig heeft.