Kwaliteit en comfort

Hoeft niet duur te zijn!
Shop nu
Beton | Keramiek | Natuursteen | Zand & Grind
Shop nu
Het is belangrijk dat je terras er mooi bij ligt, maar voor Eurohandel is dat niet voldoende. Het moet ook comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn: perfect om te bestraten en makkelijk te reinigen. Eurohandel heeft de grootste collectie beton, natuursteen en keramische bestrating uit de regio. Wij leveren naast de bekende A- kwaliteits- merken MBI en REDSUN, ook eigen import en restpartijen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bijproducten zoals zand, grind en opsluitbanden. Wij maken ons jaar in jaar uit hard om te blijven verrassen met nieuwe ontwikkelingen, kleuren en formaten in ons assortiment.

Persoonlijk advies & inspiratie?

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
40.000 M2 Showtuin
Inspiratie & Advies
Eigen tuinaanleg team
Bezoek showtuin
Eurohandel

Trendline

Kwaliteit en comfort hoeft niet duur te zijn!
De Eurohandel trendline veranda is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt, en voldoet aan de hoge eisen die je aan een verandadak mag stellen.

De trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar. Je kiest de perfecte dakplaat, zelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden…
Bekijk de trendline
Eurohandel

Topline

Als je kiest voor klasse!
De Eurohandel topline is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Wij zullen je uitermate verrassen.

Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel; de Topline. Door premiumline componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot staanders, creëerden wij de ultieme veranda. De topline daagt ons uit om samen de mooiste woonoplossing te realiseren…
Bekijk de topline

Grootste keus, snel aan huis geleverd!

De sierbestrating afdeling van Eurohandel heeft zowel A- merken als eigen import & voordelige restpartijen. Of je nu op zoek bent naar de bestrating van een klein terras of de complete bestrating van je achtertuin, de mogelijkheden in beton, natuursteen en keramiek zijn eindeloos.

Wij leveren de meeste producten (tegen een kleine meerprijs) direct uit voorraad bij je aan huis. Ook heeft u de mogelijkheid om de producten af te halen in een van onze drive- in afhaalmagazijnen.

Onze A- merken zijn: MBI & REDSUN.

Grootste keus, snel aan huis geleverd!

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van sierbestrating. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Je krijgt in onze showtuin een inspirerend beeld van ons uitgebreide assortiment. Samen met een van onze adviseurs maak je altijd de juiste keuze.

Ook kun je eens rondkijken in onze afdeling restpartijen,

Bekijk hier een impressie van onze showtuin